Il Giglio Sprl

Forma juridike: Kompani
Aktivitetet: Import-eksport; Restorant / Piceri / Snak; Aktivitet tjetër: Import nga Shqiperia dhe Shitje te produkteve te ambalazhit per horeca
Numri i organizatës: BE 07 234 31 83 9

Adresa:
5, Rue François Dons,
1050, Bruxelles,
Belgjikë