LLCF Tax Accountants

Forma juridike: Kompani
Aktivitetet: Kontabilitet-Fiskalistet;
Numri i organizatës: 0598999942
Viti i themelimit: 2015

Telefoni: +32486622818
E-maili: agon.lloncari@gmail.com
Ueb faqja: www.lloncari.be
Adresa:
4, Avenue Albert Giraud,
1030, Bruxelles,
BelgjikëProfili i organizatës

Kontabilist i specializuar në tatime dhe konsulent për investimet dhe çështjet juridike per kompanitë dhe të vetëpunësuarit si person fizik.

Jemi nje ekip 3 personash përfshirë dhe një jurist për të ndjekur nga afër çdo hap që ndërmerr klienti ynë. 

Forca jonë është kerkimi i shpejt dhe i sakt i informacionit. 

Për më shumë informacione rreth mënyrës se si punojmë apo thjesht për te na njohur, mund të na kontaktoni.