Albabel

Forma juridike: Shoqatë
Aktivitetet: Kulturë; Social;
Numri i organizatës: 0887.214.557
Viti i themelimit: 2005

Telefoni: 0032.2.410.06.02
E-maili: albabel1@yahoo.fr
Adresa:
81, Rue de Koninck,
1080, Bruxelles,
BelgjikëProfili i organizatës

Shoqata Albabel është një shoqatë që promovon kulturën shqipe në Belgjikë. Ajo organizon mësimin plotësues në gjuhën shqipe për fëmijtë e mërgatës shqiptare në Belgjikë. Ky mësim plotësues quhet "Shkolla shqipe Vatra". Shoqata disponon një Qendër kulturore që ka gjithashtu emrin "Qendra kulturore Vatra" në të cilën organizohen aktivitete të ndryshme si ato të "Grupit të valleve Vatra" ashtu dhe të "Grupit të grave Vatra".