Strima

Forma juridike: Kompani
Aktivitetet: Ndërtimtari;
Numri i organizatës: BE 0459 842 158
Viti i themelimit: 1997

Telefoni: +32 2 736 53 40
E-maili: strima@strima.eu
Ueb faqja: www.strima-entreprise.be
Adresa:
1726, Chaussée de Haecht,
1130, Bruxelles,
BelgjikëProfili i organizatës

Kompania Strima bazon raportet me klientët e saj në mirëbesimin si një pikë e fortë në kryerjen projekteve të tyre të ndryshëm : ndërtime të reja, rinovime, zgjerime, plotësime dhe përfundime. Çelësi i suksesit ka zanafillën tek një ekip i gjithanshëm i formuar në fund të viteve '90 nga katër vëllezërit Abdulai. Ata filluan karrierën e tyre si punëtorë dhe pas disa specializimeve dhe vite eksperience, ata vendosën ta hapnin kompaninë e tyre të ndërtimit në 1997. Shumë shpejt ata dallohen me projekte cilësore duke bashkëpunuar në sinergji të shkëlqyeshme me një klientelë dhe zyra kryesisht private, arkitektë besnikë, duke ruajtur karakterin familjar të kompanisë. Projektet ndërmerren sipas skemës "bouwteam" duke përfshirë ngushtësisht klientin, arkitektin dhe sipërmarrësin.