Daci Tax & Finance

Forma juridike: Kompani
Aktivitetet: Kontabilitet-Fiskalistet;
Viti i themelimit: 2014

Telefoni: 0474372794
E-maili: info@daci.be
Ueb faqja: WWW.DACI.BE
Adresa:
60, Avenue de l'Araucaria,
1020, Bruxelles,
BelgjikëProfili i organizatës

Të fortë me nje provojë shumë vjeçare si puntorë të rregullt në kontabilitet dhe auditim të firmave belge, ne jemi dy vëllezër ortak qe kemi vendosur të hapim firmën tonë që nga viti 2014.

Ne kemi klientë në të gjithë sektorët.

Për më shumë, mos hezitoni të vizitoni faqën tonë zyrtare www.DACI.be