Immo nad concept

Forma juridike: Kompani
Aktivitetet: Ndërtimtari;
Numri i organizatës: BE0662575425

Telefoni: 0032474787309
E-maili: Info@immonadconstruct.be
Adresa:
391, Rue de Verdun,
1130, Bruxelles,
BelgjikëProfili i organizatës

Ndërmarrje e përgjithshme e ndërtimit, renovimit dhe zgjerimit të hapsirave brenda objekteve!