DAST Belgium

Forma juridike: Kompani
Aktivitetet: Import-eksport; Ndërtimtari; Material ndërtimi, pllaka;
Numri i organizatës: Tva : BE0521828425
Viti i themelimit: 2017

Telefoni: 0499828782
E-maili: etabaku@live.be
Ueb faqja: www.dast-belgium.be
Adresa:
879, Chaussée de Marche,
5100, Namur,
BelgjikëProfili i organizatës

Import nga Shqipëria dhe shitje materialësh ndërtimi.

Boje Deutchcolor për ambjente të brendshme dhe të jashtme. Bojra me bazë uji dhe me bazë vaji.

Sistemin e izolimit termik për fasadat e ndërtesave. 

Ngjitësat flex dhe superflex bashkë me fugat për të gjitha përmasat e pllakave të qeramikës për të gjitha ambjentet. 

Sistemin e izolimit kundër lagështisë nëpër tarraca.