ERA TRANS SPRL

Forma juridike: Kompani
Aktivitetet: Transport;
Numri i organizatës: BE0872 500 845
Viti i themelimit: 2005

Telefoni: +32484266873
E-maili: info@eratrans.be
Ueb faqja: www.eratrans.be
Adresa:
6, Villastraat,
1830, Vlaams-Brabant,
BelgjikëProfili i organizatës

Kompania është themeluar në vitin 2005 nga Z.Rami Avdiji, ku si veprimtari kryesore ka pasur transportin kombëtar dhe ndërkombëtar të mallrave, duke siguruar një zgjidhje të shpejtë dhe profesionale me çmime konkuruese në treg.

Që nga fillimi, kompania mban një filozofi të vazhdueshëm të bazuar në cilësinë e punës dhe kënaqësinë e përgjithshme e konsumatorëve.

Motoja e kompanisë : ‘’Në kohë dhe vend të duhur, me shërbime kualitative’’, pra kryerjen e transportit në kohë të saktë, me staf profesional me përvojë shumë vjeçare duke ofruar shërbime kualitative andaj edhe kemi krijuar marrëdhënie afatgjate me klientët tanë.

Kompania poashtu nga viti 2017, duke parë kërkesat e tregut ka filluar të merret edhe me transportin e udhëtarëve.

Kushtet që ne ofrojmë padyshim që janë unike gjatë transportit si : udhëtime cilësore dhe të rehatshme, çmime mjaft të volitshme, shërbime të përkryera gjatë udhëtimit, sjellje e shkëlqyeshme nga stafi i kompanisë, e shumë shërbime të tjera.

Urdhëroni dhe binduni me kualitetin që ne ofrojmë!

Nëse udhëtoni njëherë, nuk do na ndërroni asnjëherë!