Archistyle

Forma juridike: Kompani
Aktivitetet: Arkitekt; Konsulencë; Aktivitet tjetër: Design de projets énergies renouvelables et hvac
Numri i organizatës: 0445910384
Viti i themelimit: 1991

Telefoni: 0483060101
E-maili: infokda@yahoo.com
Adresa:
25, Avenue du Karreveld,
1080, Bruxelles,
BelgjikëProfili i organizatës

Achistyle është një zyrë studimesh që ofron zgjidhje të gatshme për projektet tuaja arkitekturale, hvac dhe të energjisë së rinovueshme. Ne jemi aktivë në Beneluks dhe në Evropën Lindore : Kosovë, Shqipëri, Kroaci, Maqedoni, Mal i Zi. Për projektet tuaja në arkitekturë, ne propozojmë : studime, vizatime të planeve 2D, 3D në autocad ose Revit, aplikim për leje urbanistike, dosje rregullarizimi, kërkesë për subvencione rajonale, PEB, ndjekje teknike nga A në Zh.