Billa

Forma juridike: Kompani
Aktivitetet: Import-eksport; Material ndërtimi, pllaka;
Numri i organizatës: BE0546548775
Viti i themelimit: 2014

Telefoni: 0032473863102
E-maili: Info@billa.be
Ueb faqja: www.billa.be
Adresa:
3a, Dellestraat,
3560, Limburg,
BelgjikëProfili i organizatës

Billa është një kompani që importon pllaka Spanjolle dhe Italiane. Ne i shesim pllakat me shumicë për klientet tonë në gjithë Belgjikën.

Ne përpiqemi që t'u sigurojmë klienteve tanë një shërbim optimal për shitjet. Kjo përfshin një dërgim të shpejtë të produkteve në të gjithë territorin e Belgjikës brenda dy ditëve. Ekipi i jonë i shitjës mban kontakte personale me të gjithë klientët dhe i informon ata për produktet e fundit në gamën tonë. Billa është lidhja më e fortë mes dhjetëra fabrikave Spanjolle dhe Italiane në të gjithë pikat e shitjës së pllakave në Belgjikë.

Ne qëndrojmë në mes të prodhuesit dhe shitësit, dhe ofrojmë një shërbim të shpejtë me përzgjedhje të gjerë.